Voor Ouderschap na Scheiden zijn wij op zoek naar een enthousiaste systeemtherapeut. Heb jij compassie en lef voor het werken met gezinnen waarbij sprake is van complexe scheidingsproblematiek en zoek jij een aanvulling op je huidige werk als systeemtherapeut, dan zijn wij op zoek naar jou!  

Trias Jeugdhulp zoekt per direct voor het team Ouderschap na Scheiden een:

Systeemtherapeut

(voor zes tot acht uur per week)

Wat is Ouderschap na Scheiden van Trias Jeugdhulp?

Ouderschap na Scheiden is gespecialiseerd in het ondersteunen van ouders en kinderen bij wie, na het beëindigen van hun relatie, het niet lukt hun ouderschap opnieuw vorm te geven. We geloven in de visie dat kinderen verbonden blijven aan hun ouders en het recht hebben om zich vrij te kunnen verbinden aan beide ouders. We werken vanuit het uitgangspunt dat ouders verantwoordelijk zijn voor het onderzoeken en benutten van mogelijkheden die ertoe leiden dat hun kind(eren) zich kunnen verbinden aan de ouders. In dit proces ondersteunt Ouderschap na Scheiden ouders en kinderen met als hoofddoel het tot rust brengen van de onderlinge relaties, zodat ouders op hun eigen plek een vorm van stabiel ouderschap vinden en kinderen zich vanuit hun plek vrij kunnen bewegen.

Wat bieden wij?

  • Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract voor 6 tot 8 uur per week;
  • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Jeugdzorg, salarisschaal 11 (minimaal €3834,03 en maximaal €5793,72 o.b.v. 36 uur);
  • een eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon; 
  • pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bedrijfsfitness, fietsplan en een tegemoetkoming in de kosten van de zorgverzekering;
  • daarnaast bieden we mogelijkheden voor verdere ontwikkeling zoals scholing, supervisie en onderzoek. 

Waarom werken bij Ouderschap na Scheiden?

Ouderschap na Scheiden is een groot dynamisch team met ervaren (com)passievolle professionals. Wij zijn gericht op het blijven doorontwikkelen van onze visie en werkwijze. Er is ruimte voor ieders werkstijl waarbij onze visie het anker is en onze koers bepaalt. Ons werk is een voortdurende zoektocht naar het begrijpen van wat er gebeurt tussen mensen die zich in complexe situaties bevinden. 

 

Past deze baan bij jou?

Als systeemtherapeut voeg je voornamelijk in tijdens onze casuïstiek bijeenkomsten en ben je daarnaast (flexibel) beschikbaar voor consultatie vragen van professionals. Het kan zijn dat je gevraagd wordt om aan te schuiven bij een gesprek met een collega en ouder(s)/gezin. We zijn op zoek naar iemand die out of the box met ons mee kan denken en die ons middels vragen stellen op nieuwe gedachten kan brengen. Daarnaast zoeken we iemand die zijn/haar intuïtie, gevoel en innerlijke dialoog gebruikt om het hulpverleningsproces te verbeteren en ons leniger maakt in het nadenken over ons werk. 

Wil je meer weten?

Heb je vragen over de vacature dan kun je bellen naar Bea Wijnhoud (06-19987955) medewerker Ouderschap na Scheiden of Yde Stolper (06-52393180) gedragswetenschapper Ouderschap na Scheiden.

Interesse? Solliciteer dan nu bij Trias Jeugdhulp!

Je schriftelijke reactie met cv kun je uiterlijk vóór 1 november 2024 onder vermelding van vacaturenummer 075-2024 richten aan werken@triasjeugdhulp.nl t.a.v. Daniëlle Huis in ‘t Veld, manager ambulant. Je ontvangt een automatisch bericht van ontvangst. Als je dit bericht niet ontvangen hebt, is de sollicitatie niet bij ons binnengekomen.